For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

تاثیر فرآوری کاه با پرکسید هیدروژن قلیایی و منبع نیتروژنی بر مصرف خوراک و آب، قابلیت هضم و pH شکمبه و ادرار گوسفند فیستوله

قاسمی، الف.، خوروش، م.، قربانی، غ.ر. و م. میرزائی. 1391. تاثیر فرآوری کاه با پرکسید هیدروژن قلیایی و منبع نیتروژنی بر مصرف خوراک و آب، قابلیت هضم و pH شکمبه و ادرار گوسفند فیستوله. پنجمین کنگره علوم دامی ایران. دانشگاه صنعتی اصفهان. اصفهان. 559-562.

Conference Papers
ماه: 
February
سال: 
1391

تحت نظارت وف بومی