For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

تأثیر فرآوري و جایگزینی کاه برنج یا گندم بهجاي منابع علوفهاي جیره بر قابلیت هضم و مصرف خوراك و رفتار جوش گاوهاي شیرده هلشتاین

امیدي ح.، خوروش م.، قاسمی، الف.، قربانی، غ. ر.، و س. د. دانشور. 1393. تأثیر فرآوري و جایگزینی کاه برنج یا گندم بهجاي منابع علوفهاي جیره بر قابلیت هضم و مصرف خوراك و رفتار جوش گاوهاي شیرده هلشتاین. ششمین کنگره علوم دامی ایران دانشگاه تبریز  5 و 6  شهریور

Conference Papers
Month/Season: 
May
Year: 
1393

تحت نظارت وف ایرانی